MUSTÁRMAG BÖLCSŐDE

Nyíregyháza
Semmelweis út 22.

Tel.: 06-42-781-258 

Mobil: 06-30-861-2208
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

FOGADÓNAP:

A fenti elérhetőségeken, előre egyeztetett időpontban van lehetőség a bölcsődébe belátogatni. 

BÖLCSŐDÉNK EGÉSZ ÉVBEN FOLYAMATOSAN ÜZEMEL, JELENTKEZÉSEKET FOLYAMATOSAN FOGADJUK!!!

Egyházi intézményként felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk az érdeklődő szülőket és gyermekeket.

Áldás, Békesség!

 

Név, cím: Mustármag Bölcsőde 4400 Nyíregyháza, Semmelweis utca 22.

Fenntartó: Nyíregyháza – Városi Református Egyházközség

Tel: +36 42 781258

Mobil: 0630 8612208

Nyitva tartás: Hétfőtől – Péntekig

Nyitvatartási idő: 6.30-17.30 h

Adószám: 18335730-1-15

A bölcsőde email címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az intézmény honlapja: www.mustarmagbolcsode.hu

Az intézmény típusa: Gyermekjóléti alapellátás; Bölcsőde

Az intézmény Oktatási Azonosítója: 880200

Ágazati azonosító: S0298660

Férőhelyszám: 86 fő

2012. március 01-én megnyitotta kapuit a Nyíregyháza- Városi Református Egyházközség fenntartása alá tartozó Mustármag Bölcsőde. Intézményünk ekkor 60 férőhelyen biztosította a gyerekek gondozását-nevelését, a folyamatos túljelentkezésnek köszönhetően, 2023-tól 86 gyermek fogadására bővült a bölcsőde. Nyíregyháza és kistérségeiben élő bölcsődés korú kisgyermekek ellátását biztosítjuk. Feladatunknak tekintjük, hogy biztonságot, nyugalmat, szeretetet sugárzó, családias légkört teremtsünk azon kisgyermekek számára, akiket szüleik ránk bíznak életük legfontosabb első három évében.

Az intézmény rendelkezik saját főzőkonyhával, ami szintén a bővülés kapcsán, modern eszközökkel fejlődött, hogy még magasabb színvonalon tudjuk a normál étkeztetés mellett a diétás étkeztetést is biztosítani a hozzánk érkező gyerekek számára. Élelmezésvezető és dietetikus szakemberek ellenőrzése, irányítása mellett.

Fontos számunkra az egészségvédelem, a gyermekek testi és lelki biztonságát és fejlődését, a magas szakmai munka és az egészséges táplálkozás mellett, folyamatos szabadlevegőn való tartózkodással, nagy mozgásterekkel és sószobával biztosítjuk.

Ha bármelyik gyermekünknél valamilyen területen (mozgás, beszéd stb.) elmaradást tapasztalunk, fejlesztőpedagógusunk, egyéni és csoportos foglalkozást biztosít az új egységen kialakított, és jól felszerelt fejlesztőszobánkban.

Az intézményben 31 munkavállaló dolgozik, 5 fő pedig megbízásos szerződés keretében segíti a munkánkat.

Az intézmény lelki vezetője, Dr Gaál Sándorné, Nagytiszteletű asszony.

Gyermekképünk: a harmonikusan, sokoldalún fejlődő gyermek, aki testileg és lelkileg egészséges, szociálisan kompetens. Nyitott az őt körülvevő környezet ingereire, kitartó, aktív és tevékeny. Pszichésen kiegyensúlyozott, folyamatosan fejlődő személyiség.