Egységünk idézete: „Gyermekek szája által építed hatalmadat” (Zsolt. 8)

Kisgalamb Egységen belül helyet kapott a Bogyó és Babóca csoport. Kis létszámmal 10-12 fővel. Csoportonként 2-2 kisgyermeknevelő és 1 bölcsődei dajka biztosítja a gyermekek napközbeni ellátását. Nagy hangsúlyt fektetünk a családi nevelés tiszteletben tartására. Figyelembe vesszük a gyermekek egyéni szükségleteit, fejlődési érettségüket. Igyekszünk biztonságos légkört megteremteni számukra. Lehetőséget biztosítunk a gyermekek egészségének megőrzése érdekében a szabad levegőn való tartózkodásra, sószoba használatára. Napirendünk alappillére a gyermekek fejlődését elősegítő kezdeményezéseink, mint: manótorna, vizuális nevelés, hitbéli nevelés, játékos angol foglalkozás kezdeményezése.

bogyo csoport

Bogyó csoport

A csoport céljai között szerepel, hogy a lehető legtöbb énekkel, mondókákkal ismertessük meg a gyermekeket. Kezdeményezéseinket énekléssel és különböző hangszerekkel színesítjük. (metalofon, furulya)

baboca csoport

Babóca csoport

Erősségünk az irodalmi nevelésben rejlik. Bábok segítségével megelevenítünk a meséket, mondókákat, dalokat. Mindennapjainkat különböző vizuális tevékenységekkel színesítjük mint: a ragasztás, nyomdázás, festés, gyurmázás.

Pillanatképek a mindennapokból

Baboca Csoport 01.jpg
Baboca Csoport 02.jpg
Baboca Csoport 03.jpg
Baboca Csoport 04.jpg
Baboca Csoport 05.jpg
Baboca Csoport 06.jpg
Baboca Csoport 07.jpg
Baboca Csoport 08.jpg
Baboca Csoport 09.jpg
Baboca Csoport 10.jpg
Baboca Csoport 11.jpg
Baboca Csoport 12.jpg
Baboca Csoport 13.jpg
Baboca Csoport 14.jpg
Baboca Csoport 15.jpg
Baboca Csoport 16.jpg
Baboca Csoport 17.jpg
Baboca Csoport 18.jpg
Baboca Csoport 19.jpg
Baboca Csoport 20.jpg
Baboca Csoport.jpg
Bogyo Csoport.jpg